Møteromsløsninger

Vi leverer alt du trenger til et godt møterom og skreddersyr våre digitale møteromsløsninger etter dine behov. 

Det enkle er det beste når det kommer til møteromsteknologi. Brukervennlighet og funksjonalitet er det viktigste i et møterom. 

Vi kommer gjerne på gratis befaring for sammen å finne ut av deres behov.

Dette leverer vi:

Skjerm
Vi leverer skjermer i alle størrelser og konfigurasjoner, enten du trenger en, to eller flere skjermer i løsningen.

Projektor og lerret       
Trenger du stort bilde, er projektor løsningen. Den kan kombineres med rammespent, nedtrekk eller motorisert lerret.

Videomøter
Vi leverer løsninger med kamera og mikrofoner som integreres i Teams. Da er det bare å koble seg til med laptop og starte et videomøte.

Tilkobling/trådløs
PC eller laptop kobles enkelt til i bordet, enten i en bordbrønn eller en kabel-gjennomføring. Ønsker du ikke kabel, har vi Plug n’ play-trådløs overføring av lyd og bilde.

Lyd
Alle møter fortjener god lyd enten det kommer fra en lydplanke eller vegg og takmonterte høyttalersett. Trenger du lyd andre steder enn i møterommet, ordner vi selvsagt det også.

Styresystemer
Vi har enkle knappepaneler for på og av, og kildevalg som dekker de fleste behov i et møterom. Har du behov for en mer avansert løsning og styring av rommet, leverer vi touchpaneler, prosessorer og matriseløsninger for å håndtere flere kilder og visningsflater. Med en prosessor kan du også styre annet utstyr som gardiner, lameller og lys.

Bordbrønner
Få orden i kabelrotet med en bordbrønn. Her får du alle tilgjengelige tilkoblinger satt i system. Stikkontakt for 230V, USB for lading, HDMI for bilde og lyd.

Interaktive skjermer

Kontakt oss

Teknisk Bureau sentralbord
+47 4000 6500
kontakt@tekb.no